RSS

De ce m-am nascut???

Nu stiu de ce postez asa greu , idei sunt , dar timp pauza ....
Am citit zilele trecute pe un blog ceva legat de marele ghinion al vietii tale ... persoana respectiva spunea ca cel mai mare ghinion al vietii sale era ca s-a nascut... ok te-ai nascut , oricum numai ai ce sa faci , incerca macar sa-ti croiesti viata astfel incat atunci cand v-a trebui sa privesti in urma la tot ce a fost sa spui :" mie nu-mi pare rau de nimic din ce am facut , si daca ar fi sa mai traiesc odata , la fel as face... "
E foarte greu sa poti face asta intr-adevar , dar de ce sa dai vina pe altii?doar pt ca este mai usor?Nici eu nu am avut parte de afectiune asa cum as fi vrut , dar am incercat mereu sa daruiesc afectiune celorlalti asa cum as fi vrut eu sa primesc , si nu e usor , pt ca fiecare individ in parte are normele lui de percepere ....e mult de spus pe aceasta tema si cred ca intotdeauna v-a exista cineva care sa aduca argumente contrarii , dar ar trebui macar sa ne recunoastem propriile greseli pana sa le vedem pe cele de la alte persoane

1 carcoteli:

RENEGATUL spunea...

mda! ai zis-o bine! dar ce te faci cand te-ai nascut intr-o familie care nu era in stare sa te creasca (mama incapabila-sa sinucis, tatal un coleric imatur), si daca de mic ai ajuns sa fi crescut de bunici care, daca faceai o prostie, iti ziceau "du-te la taicatu' ca acolo e casa ta!" (tata-l fiind un specimen pe care nu-l poti suferi) si cand nu faceai nimic (fiind un cocalar mic crescut de bunicii avizi dupa liniste si sclerozati) erai comparat de 100 de ori pe zi ,fara drept de apel, cu varul care avea bafta unei familii implinite ("tu de ce nu esti ca *****"-in locul stelutelor fiind numele acelui var) de parca as fi vinovat cu ceva!?
se mai mira cineva de curentul emo si de tinerii care se declara satanisti?

Pamant peste astfel de specimene!

(Ce raspuns ai?)

Trimiteți un comentariu